16 Ekim 2015 Cuma

Bahçelievler Halı Yıkama

FIFA’nın geçen Mayıs ayında yapılmış olan genel kurulunda Joseph Sepp Blatter’e Bahçelievler Halı Yıkama karşın başkanlık yarışını kaybeden Ürdün Prensi Ali bin El-Hüseyin’in gelecek Bahçelievler Halı Yıkama sene Şubat’ta düzenlenecek kongrede FIFA Başkanlığına yeniden aday olduğunu resmen açıkladı.

Prens Ali, adaylığıyla alakalı yaptığı açıklamada, “FIFA’da meydana gelen bu Bahçelievler Halı Yıkama kriz pozitif bir değişim amaçlı fırsattır. Bu kriz yardımıyla pekçok yepyeni düşünce çıktı. Bu fikirlerin eyleme dönüşmesi durumunda daha güzel bir gelecek bizi bekliyor. Bahçelievler Halı Yıkama Benim bu kolay değil dönemde FIFA Başkanlığına aday olmamın tek nedeni FIFA’nın itibarını bir daha geriye kazandırmak ve bir kez daha herkesin hürmet duyduğu bir organizasyon haline getirmek” Bahçelievler Halı Yıkama ifadesini kullandı.

homehaliyikama.com

UEFA’nın desteği ile Prens Ali, FIFA’nın Mayıs ayında yapılmış Bahçelievler Halı Yıkama olan genel kurulunda Sepp Blatter’a karşın aday olmuş, fakat ilk turda rakibinin gerisinde kalınca yarıştan çekilmişti. Bu seçimden birkaç gün daha sonra İsviçreli başkan Blatter istifa edeceğini açıklamış ve FIFA’da yepyeni bir sürece girilmişti.

http://www.homehaliyikama.com/unlu-hali-yikama-firmasi

FIFA Etik Kurulu’nun UEFA Başkanı ve FIFA’nın başkan adaylarından Platini’ye Bahçelievler Halı Yıkama verdiği 90 gündelik men cezası rakiplerine göre daha avantajlı durumda yer alan Fransız futbol adamını kolay değil durumda bırakırken, başkanlık koltuğuna oturması konusunda birçok Bahçelievler Halı Yıkama şans verilmeyen Ürdün Prensi Ali bin El-Hüseyin’i Bahçelievler Halı Yıkama güçlendirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder