16 Ekim 2015 Cuma

Beylikdüzü Halı Yıkama

Çin’de daha çok teşvik beklentilerinin yeniden gündeme taşınması, Beylikdüzü Halı Yıkama hisse senedi piyasasına isteği artırdı. Şanghay bileşik endeksi, şu dakikalarda yüzde 1,57 artışla 3.390,35 puanda bulunuyor.

Japonya’da Nikkei 225 Endeksi yüzde 1,08 yükselişle 18.291,80 puandan, Beylikdüzü Halı Yıkama Güney Kore’de Kospi endeksi ise yüzde 0,15 azalışla 2.030,26 puandan kapandı.

Hindistan’da Sensex endeksi yüzde 0,27 kayıpla 26.936,08 puanda, Beylikdüzü Halı Yıkama Hong Kong’da Hang Seng endeksi ise yüzde 0,52 yükselişle 23.007,51 puanda sediyor.

Erdoğan Cuma namazını Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Beylikdüzü Halı Yıkama Camisi’nden kıldı. Erdoğan amaçlı çevrede kapsamlı güvenlik önlemleri alındı.



http://www.homehaliyikama.com/

Erdoğan ziyaretinde değinen detay!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma namazından Beylikdüzü Halı Yıkama çıktığı dakikalarda TSK’nin Suriye sınırında bir hava aracını düşürdüğü bilgisi geldi. Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş Erdoğan camiden ayrılırken mevki aracına bindi. Beylikdüzü Halı Yıkama Erdoğan’a en son gelişmelerle alakalı bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 15:00’de Asya – Pasifik Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi Kapanış Beylikdüzü Halı Yıkama Oturumuna katılması ve buradaki konuşmasında bu gelişmeyle alakalı değerlendirmede bulunması bekleniyor.

http://www.homehaliyikama.com/umraniye-hali-yikama-firmasi

Basın mensupları ve onlarca kamera Erdoğan’ın peşindeydi.

Ancak uzaktaki tanımlanamayan bir kamera güvenlik güçlerinin Beylikdüzü Halı Yıkama dikkatini çekti. Camiye hakimGümüşsuyu tarafındaki dik binalardan birinin en üst Beylikdüzü Halı Yıkama katında pencere açıktı. Pencereden prof bir kamera da camiye yönelmişti. Bir iki bina yakınında da Özel Harekat Polisi çatıda önlem almıştı. Bir Sürü geçmeden merak uyandıran bu kameranın Beylikdüzü Halı Yıkama çekim yaptığı yerin uluslararası bir basın kuruluşunun bürosu olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder